torsdag 10. september 2009

På tide...


ååjsaannn. No va det lenge sia sist innlegg, men tida he spronge forbi mej! Men får gi litt info da.
Forrige veke hadde Cecilia besøk av ei venninne frå Norge,og då vanka det både ostepopp, brunost, leverpostei og MASSE sjokolade til vi so e so heldige å bo med ho. Namm.. Fredag va vi på akvariet i Townsville, veldig kult og monge morsomme fiska, men det var fort over! Ikkje mykje å sjå, tok ronda rondt på maks 20 minutt, so det va litt skuff. Men no kan ej krysse det av lista over ting so må gjerast. Den lista he for so vidt blitt fylt opp med skulearbeid.. Plutslig kom det til eit punkt der det e masse so må gjerast. Heilt anna system her enn i norge, her he ej monge oppgåve og presentasjona i løpet av året so telle ulike prosentdela av den endelige karakteren. I tillegg til eksamen på slutten og eksamen midt i i det eine faget. So dei siste dagane he ej brukt mykje tid på skule, og meir skal det blir. Men ikkje i helga! For då skal en store gjeng reise til Cairns, ein litt større by lenger nord, på tur! Vi he leigd oss bil og skal køyre oppover, det teke egentlig cirka 4 tima,men på veien e der masse å sjå, so blir nok en god del stopp og masse bilde frå den turen. Der skal vi på snorkle tur på revet og ein god gjeng skal også hoppe i fallskjerm. Men det teke ej seinare når ej og Oda skal reise rundt! Satsa på at det blir ei koslig og morsom helg med masse spennande ting so skjer. Trenge å slappe litt av før det blir to veke med hard jobbing og eksamen, men ette det e det lecture recess=ferie! Då skal ej til Brisbane for ei veke, der skal ej forhåpentligvis besøke både Eline og Oda, reise til Fraser Island(google det) og få sett Surfers Paradise og Byron Bay. Gler mej masse..
Planen for resten av dagen e å skrive ferdig ei oppgåve, lage cookies til bilturen i morga, og arbeide på eit prosjekt i eine faget. Fun Fun!
Ellers e alt berre bra, og ej kan opplyse om at ej aldri he våre so brune før i september! :) Kos dokke masse med regnet og stormen heime.

2 kommentarer:

  1. Der, ja! Jenta som kan fikse tekniske saker, det fortjener en kommentar! Jeg kunne jo ha ønsket dere god tur, men dere har jo kommet hjem..så god uke!

    SvarSlett
  2. Hallo frå den gamle onkelen din. E en tur på Nannestad og blei vist sidå di. send meg en mail då vel :)

    SvarSlett