mandag 7. februar 2011

"It's nice in Africa, not like you see on TV!"

Nok ein dag i Accra e over.

Og det e ikkje som du ser på tv, det sa ein ghanesar til mej i går kveld, og det stemme! enn so lenge... Føle ut som ei blanding av australia og sydenferie akkurat no.

I går kveld var vi på beach-party, Bob Marley sin bursdag! Rastaafaariiii!!!! veldig rolig og avslappa stemning,men veldig monge mannfolk so skulle snakke med dei blonde norske jentene. Glad vi stakk tidleg!

I dag he vi hatt omvisning på university of Accra. Alt var som på eit norsk universitet, berre litt eldre bygninga og litt meir slitte og færre bøke på biblioteket. Dei va ivrige på å vise oss alt mulig, og vandringa rundt på campus i solsteiken og litt vel monge plussgrade tok knekken på oss!

I kveld hadde vi også vårt fyrste møtet med sjefen for Play Soccer. Mr. Morgan. Ein veldig hyggelig mann med monge gode idea og visjona. Trur det blir eit spennandes feltarbeid! Men at vi venta på han i 2 tima får vi berre oversjå! Sånn e Afrika :)

Og ej he tatt noken bilde! WooHiiii! ska få lagt ut eit bilde av mej i formelle/anstendige kle!(snart, når nettet e greit nok til det)

Klem Klem

2 kommentarer:

  1. betryggande at du he det bra, Ghanoline!! På hareid he det komt meir snøv........:(
    Såg btw at ho Gunhild (systra na maria) også va på bob marley fest!!

    SvarSlett
  2. Lika dei hyppige oppdateringane, du e no på internett ofteare enn mej! :O

    SvarSlett