fredag 27. november 2009

Ut på tur aldri sur!

Hei og Hallo!
No he ej og oda starta vårt lisje eventyr, vi kalla det "soving, shopping og soling"! Vi he bestemt oss for å slappe av mest mulig, shoppe mest mulig og bli so brune so det går ann! God plan?
Sjøl om det va trist å forlate Townsville, og kunne godt ha tenkt mej å våre her lenger. so skal det bli godt å kose mej på tur og kome heim til jul!
No sitte ej på senga mi på Cairns Girls Hostel. Vi ankom Carins i dag tidleg klokka 6.30 ette 9 forferdelig tima på nattbussen frå Airlie. Veka starta med ei overnatting på Magnetic Island, på timanns dorm med berre rare guta! kjekt det! so tok vi bussen ned til Airlie Beach. Der prøvde vi alt vi kunne å finne oss en seglbåt, men alt va booka for den nærmaste veka. Dermed endte vi opp med endagstur, men ingen sure mine og vi va minst like fornøgde med det! Ette nok en gong å sove på dorm med monge guta booka vi oss in på Cairns Girls Hostel, for å unngå rot og lokt. og vi e ganske fornøgde med det til no! Dama so eige det kalla oss darling og vil berre det aller beste for oss! KOS!

I Cairns blir vi til mandagsmorgen, vi skal sole oss, bade og fare på ein tur ut til revet! i tilegg skal vi prøve å møte litt diverse kjentfolk so også e her oppe.
Resten av reiseryta e som følger:
mandag 30-tirsdag 1 Brisbane
tirsdag 1-fredag 4 Byron Bay og surfing
laurdag 5 Sydney
søndag 6- mandag 14 Roadtrip på New Zealand
mandag 14-søndag 20 Sydney
mandag 21 HAREID! :D

stooor klem frå varme Australia!

2 kommentarer:

  1. Åh, nå følte jeg på meg at du hadde oppdatert - og jammen fikk jeg ikke rett!! Kos deg på ferie:) personlig har jeg vunnet en fruktkurv i dag, fant nemlig mandel i grøten i SV-kantinen...alle de overraskelsene livet har å by på, altså! so long..!

    SvarSlett
  2. Hvilket selskap reiser du med?

    SvarSlett