onsdag 28. oktober 2009

Livet i Townsville dei siste vekene

Sjøl om det he våre masse innleveringar og framføringa dei siste tre vekene, he det også blitt tid til en del andre ting. :)
I huset mitt he vi hatt to bursdagsbarn på samme dag, Cecilia fylte 22 og Marina 30 den 12 oktober!
Mat må en ha på bursdagen sin! ;)
Cecilia vart feira med surpriseparty(og ho vart fullstendig overraska), mens Marina måtte ha ei litt større feiring sia det var ei so stor dag! Derfor sendte vi ho vekk på masssje og pedikyr, mens vi andre jentene ordna til ei stor feiring for ho. Med masse mat, leika, godt humør og songa vart det ei feiring longt utover nattetimane so ho forhåpentligvis vil huske leeenge framover.
Alle ville vere blonde sånn so Stine, dermed vart det parykk!


Ein laurdag tok vi turen på Greek Festival, der åt vi souvlaki og såg på gresk folkedans. Nesten so ej va tilbake til Kreta og sommarferien. Ej og Marina meldte oss på ei konkurranse i tallerken knusing, i håp om at vi skulle slenge tallerkena i bakken. Men i staden skulle vi halde ein stabel i handa og knuse dei med eit anna fat. Sjøl om vi tapte godt, var det jaffal morsomt. Både for oss og dei so såg på!

Tallerken knusing!

Det he blitt alt for få daga på the Strand, men av å til glimta vi til og teke bussen inn til sentrum. Det teke ikkje longe stonda, og det e veldig lett å bli overtalt av våre to gode venna i byen(Stine og Nicco) til å vere med å spele volleyball med påfylgande bergensk fiskesuppe en søndag. :)

Yess, ej vann!
Laurdag so va fekk vi også med oss dei lokale fotball heltane, North Queensland Fury sin kamp mot Perth Glory. Det vart siger til Fury, den fyrste på heimebane. So det var stor stemning på stadion! Dei so e litt kjente innafor fotball, spesielt Liverpool, so spela Robbie Fowler(eller noke sånt) på Fury laget. Han e den store helten! Å berre for å skryte, so møtte ej og Cecilia han på matbutikken en gong! wooow
Takk og farvel

6 kommentarer:

 1. Ohhh ser ut som om du har det fint! Kjekt med oppdateringar:) Her går det litt meir i skule, regn og bryllupsplanlegging, og ikkkje så masse sol, strand og kos..;) Kos deg masse, glede meg te du komme tebake! Når komme du te Bergen igjen?

  SvarSlett
 2. kor brunfargen blir ta?

  SvarSlett
 3. Ej he det kjempefint ja! :)
  ej e tilbake i Bergen i januar en gong! gler mej til aa sjaa dej!

  aa henris, ej e brune!! ;)ser du ikkje det? d siste bilde lyge litt, sia ej teke all blitsen!

  SvarSlett
 4. Karoline, jeg syns du skal farge håret ditt blondt!

  SvarSlett
 5. Karoline,ej syns ikkje du skal farge håret ditt blondt!
  hehe

  SvarSlett
 6. Hei, tott!!
  Jeg hadde egentlig gitt opp bloggen din, jeg - men må si at jeg liker at du flytter konsentrasjonen hit!! Det er ingen som ler på U.phil i gangen mer (okey, kanskje noen tapere)!!
  Klapp på ryggen (åh, ikke slutt)

  SvarSlett